fredag 10 juli 2009

Fångarna på sommarland! Epic night


Igår var det lek/tävlingskväll på jobbet. Fångarna på sommarland. Det blev en Epic night! Jag och emma roade oss med oerhört politiskt korrekt vitt vin och temadanser!
Jag lyckades tillochmed hålla mig borta från allt som hette vattenuppgifter, men hamnade av någon konstig andlening på stationen "stor i käften" hmmmXD
Uppgift: Plocka upp en golfboll med munnen ur lådor med div flytande substanser. Emma fick plocka upp den ur chokladpudding, det var kul, hon var hemskt söt med chokladtäckt ansikte:D Daniel fick mjöl..sen julius, skulle få upp den ur sunkigt vatten, MED EN KARP I!!! Jag höll på att gå sönder av nojja att ngt liknande skulle hända mig, jag fick Coca Cola! PUH! de tog ca 5 sekunder attt få upp den!


Men sen kom iallafall det värsta under hela kvällen, Den för mig sk pest-eller-kolera uppgiften. Några skulle skicka tuggor av en hamburgare emellan sig på ett led, (och för den som inte vet har jag inte varit i närheten av kött sen jag blev vegetarian när jag var 15-16 år!) Jag fick välja på att göra de eller att simma runt bland karparna, så inget av det var egentligen aktuellt, men jag "valde" ändå hamburgaren.
Först trodde jag att jag slapp lindrigt undan när jag fick bita i pappret, det var innan vi visste hur vi skulle göra. Själva grenen kommer jag inte ihåg ngt av, mer än att jag konstant knackade på Bkjörns rygg och villa att han skulle ta bort det ur min mun.
Sen när uppgiften var slut(Vi klarade den!) så började jag hyperventilera och vara nära på att svimma av det, jag hade ingen aning om att jag skulle reagera så starkt på det, men det gjorde jag iallafallT_T Snälla som mina arbetskamrater var skulle de hjälpa mig att skölja bort smaken av det genom att räcka mig div olika ölar och glas fyllda med Minntu.. jag valde ganska snabbt att skälja munnen med vatten i stället.
Jag återfick andningstempot efter ett stund och kunde fortsätta en bit, tills jag återigen fick ett av mina vanliga andnings-svårigheter-anfall och inte fick någon luft! Som tur var tog Björn och mattias hand om mig och lugnade ner mig

Efter det blev kvällen iallfall bara bättre och bättre och slutade i en lägenhet på campingen där jag glatt snott åt mig halva dubbelsängen framåt tre tiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar